Hoe het begon

In 1987 zijn wij, Thom en Marjan in Ens gestart met Bloemengroothandel Thom Slootman. Eerst als lijnrijder met een Cash & Carry erbij. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare en eerlijke partner voor heel veel bloemisten. De bekende slogan "Kwaliteit gaat boven kwantiteit" is voor onze klanten belangrijk.

 

En nu verder...

Door de komst van het internet en de webshop is het lijnrijden overbodig geworden. Vandaag de dag worden onze producten online besteld. Onze klanten plaatsen hun bestelling in de webshop waarna deze door ons bezorgd wordt. Zelf je bestelling ophalen is natuurlijk ook mogelijk.

 

Met de komst van de webshop bieden wij niet alleen een veel breder assortiment met snijbloemen aan maar is er ook een ruime keus aan potplanten, tuinplanten, bloemisterijartikelen, droogbloemen en accessoires direct en 24/7 te bestellen!

 

Onze keuzes qua productkeuze zijn speciaal gericht op de binnenlandse bloemist. Export is immers een geheel ander tak van sport.

Iedere dag vers

Wij hebben een eigen locatie op 's werelds grootste bloemenveiling in Aalsmeer waar we zelf onze producten inkopen. Hierdoor kunnen we goedkoper en efficienter onze klanten bedienen.

 

Kwaliteit, topservice en gunstige inkoopprijzen, want tevreden klanten daar doen we het voor!

 

Heb je speciale wensen of tips? We horen het graag! Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm.

 


CONTACT

stef-en-thom

Stef & Thom Slootman

Vul hier de uitkomst van de som in